Опитвам се да си подредя живота

Бях зависим от алкохола много години, така че знам колко трудно е да се изостави този навик

 

Photo: © Europen Parliament/P.Naj-Oleari pietro.naj-oleari@europarl.europa.eu

Имам много опит и мога да ви разказвам алкохолни истории до утре. Познавам всички алкохолици на града, защото сме се събирали заедно. Опитвал съм да пия много, опитвал съм и да спра да пия. Първото ми се отдаваше по-добре от второто. Сега са минали 103 дни без да пия. За мен това е рекорд. Капките Алкофитал сами на нощното шкафче все още и при нужда си ги взимам. Мога да кажа за тях, че щом човек като мен малко се дистанцира от алкохола, значи на всеки друг ще помогнат още по-добре. Аз съм дългогодишен пияница.

Иначе за стоте дни без алкохол мога да кажа, че си беше супер преживяване. Искам да си променя живота, да го взема в ръце и каквото аз искам това да става, а не да се пускам все по течението.

Много е трудно отказването, когато си пил години и години наред. Обаче здравето не пита. Скоро ще стана на 40 години и трябва да взема мерки. Казал съм си, че ако има проблем пак, ако ми се припие пак алкохол, ще си поръчам от капките за лечение на алкохолизъм и ще се оправя. На мен ми е ясно,че няма как да сложа чертата от раз, но поне мога да се разгранича малко от пиенето.

Асен Григоров от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар