Много трудно беше, но успяхме да откъснем брат ми ми от алкохола

Той си счупи крака и се залежа и това стана повод да му дадем капките за лечение на алкохолизъм

Иначе преди той изобщо не искаше да чуе за каквото и да е лечение. Казваше, че сам ще спре когато реши. Да, обаче времето на отказване все не идваше, а аз и майка ми се изнервяхме още повече, защото не знаехме каква глупост ще направи. Той като пие и се забравя понякога, но лошото е, че се води по чужди акъли, а тук на село няма много какво да се прави и младите повече гледат да се събират и да пият.

Като пострада така, той си остана у дома и можехме с майка ми да се редуваме и да му даваме от капките, защото аз през деня ходя на работа. Много ударно започнахме. Давахме му по повече капки в началото и двете шишенца ги изпи за около 10 дни, ако не и по-малко. Изобщо нямаше проблем като завишихме дозата, даже май по-добре стана.

Брат ми лежа за крака месец и половина. За тоя месец и половина той че е излизал – излизал е, но изобщо не е пил. Казвал даже на един негов приятел, с който пият заедно и който ми е колега, че като е катастрофирал, той така си счупи крака, с мотора, нещо му е станало на главата и не можел да пие, ставало му лошо.

Сега кракът на брат ми вече е добре, пак излиза с неговите приятели, но вече изобщо не пие. Заел се е да си търси работа и знам, че тоя път вече ще се задържи на работа, защото преди все го гонеха заради алкохола. Сега вече като не пие ще е по-добре.

Величка Хинкова от К. Конаре

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар