Капките Алковитал излекуваха алкохолната зависимост на моя чичо

Получих помощ точно от там, откъдето най-малко я очаквах

АнгелМоят баща почина преди 3 години и оттогава най-близкия човек за мен остана чичо ми, неговия брат. Те двамата имаха много добри взаимоотношения, в една къща живеем и винаги са се разбирали добре. Чичо ми много трудно преживя загубата на брат си. По онова време и аз бях объркан и не забелязах как той е почнал да си пийва повечко. За проблема ми каза един наш съсед, който познава и двамата много добре.

ИЗЛЕКУВАЙ АЛКОХОЛИЗМА! ПОМОГНИ НА СВОЙ БЛИЗЪК ДА СПРЕ АЛКОХОЛА! ПОРЪЧАЙ КАПКИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АЛКОХОЛИЗЪМ ТУК!

Опитах се да поговоря с него, той отрече да е имал проблем или да пие много или нещо каквото и да е. Затова му поръчах от вашите капки за лечение на алкохолизъм, да може да се оправи. Дадох ги на стринка ми, и аз имах едно шишенце в мен, та като идва у дома да му сипвам от капките и така продължихме около месец-два. Не знам колко точно, защото като свърши моето шишенце, аз не съм му давал още, а доколкото разбрах стринка ми му е поръчвала още, но колко – не знам.

По-важното е, че се оправи, че си взе поука от случилото се, защото и аз много му приказвах за болестта на татко и как те двамата със стринка ми остават единствените ми близки. По-хубавото е, че вече не пие и се е взел в ръце.

Ангел Радков от Свищов

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар