Той се беше отказал от живота!

Съпругът ми беше човекът, който ми помогна да се справя с един много голям проблем

Аз имам брат, който е по-голям от мен, но почти цял живот се е държал като по-малкото братче. Все ги забъркваше едни, от които ние с мама трябваше да го оправяме. Той сега е на 41 години и работи като строител, много добър майстор е, къщата, в която живеем почти цялата той я направи. Професионално много му върви, но в личния живот не толкова. Два пъти се жени и не сполучи. Имам един племеник, който много обича баща си.

Последно брат ми загуби посоката на живота си, когато един негов приятел почина. И той почна да пие повече от обикновено. Не че преди изобщо не е пил, не. Но през последната година направо се оля. Аз признавам, че говорих, обяснявах му, с хубаво, с лошо – нищо не помагаше.

Мъжът ми беше този, който буквално го измъкна от това положение. Води при него разни лекари психиатри, ходиха по разни врачки двамата, чак на мен ми стана странно и накрая му взе капките за лечение на алкохолизъм. Аз понеже съм мнителна към лекарствата и например на децата досега не съм давала антибиотик, поразрових се да видя за какво стана дума и изчетох за капките и за билките за лечение на алкохолизъм всичко, което намерих в интернет. Но каквото и да бях чела, ако не бях видяла как за 6 месеца брат ми се върна отново към живота, нямаше да повярвам. Спря да пие и пак си стана онзи стария майтапчия, който беше. Уравновеси го Алковитала и аз искам да кажа на другите хора, ако имат подобен проблем да прочетат и да видят колко добре действат капките и колко са полезни билките и да подадат ръка на близките си, ако те се нуждаят от помощ.

Гена Йовкова от Варна

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар