Никой не може да ми върне пропиляното с алкохол време

Едва сега си давам сметка колко време съм загубил в напразно шляене и пиене на алкохол с хора, които само ме дърпаха надолу


Имал съм много възможности, но заради моята безхарактерност съм провалил много от тях. Можех да замина в чужбина и да работя там, да се устроя в Англия, например, но аз се бях хванал с едно хора, с които само висях по кръчмите и нищо друго не правех. Бях станал като някакъв паразит и си живеех, без изобщо да си давам сметка колко безсмислено е всичко. По едно време осъзнах, че съм на 27 години, а нямам нищо зад себе си. Даже и образование нямах, с едно средно останах, защото не ми се учеше след това. Мои приятели и съученици вече имаха семейства, деца, а аз нямах нищо. Все още живеех при родителите.

От тоя алкохолен унес ме изтръгна едно момиче, с което се запознах в един ресторант. Тя е сервитьорка там. Хубава е, умна е, не знам какво е харесала в мен, но е факт че вече една година сме заедно. Живеем на квартира. Аз не се събирам със старите приятели и мога да кажа, че отказах алкохола почти. Казвам почти, защото сега се лекувам.

За да се оправя си поръчах капки за лечение на алкохолизъм. Алковитал ми е като патерица в борбата, защото освен това се записах и на един курс по йога, където ходя заедно с моята приятелка. Не съм помирисвал алкохол от 4 месеца и много се надявам това положение да остане така.

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар