Лечение на алкохолизъм се започва с капките Алкофитал

Лечение на алкохолизъм се започва с капките Алкофитал, които са най-доброто средство за овладяване на алкохолната зависимост

лечение на алкохолизъм

Лечение на алкохолизъм се започва и с подкрепа от близките. И с още нещо – желание. Без желание не става нищо. За слабите винаги ще се намери оправдание, но аз смятам, че не съм от тях. Много е важно да имате човек до себе си. Аз разчитам на приятелите. Не са много, но са верни. Дошло е време, в което е нужно да застана стабилно на краката си и да кажа, че каквото било – било. И сам да остана, ще продължа борбата с алкохола.

Благодарение на капките Алкофитал вече изкарах една година без да пия никакъв алкохол. Провел съм само три курса на лечение на алкохолизъм с капките Алкофитал. Употребил съм общо 9 опаковки от капките. Продължих да се въздържам от алкохола и след като спрях да взимам капките Алкофитал. Няма да съм откровен, ако кажа, че съм станал абсолютен въздържател. Има още какво да се желае. Но се чувствам добре. Някак ми е по-свободно сега. По друг начин гледам на себе си. А и усещам, че хората около мен също ме възприемат по различен начин. Повече доверие ми имат. И повече ме уважават, особено колегите. Нямам намерение да предавам това доверие, нито да се отказвам от това, което съм започнал.

Петър Владимиров Василев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар