Обикнах я такава, каквато е

Приятелката ми имаше проблеми с алкохола

проблеми с алкохолаС Яна се познаваме от две години, но последната година от нашето приятелство беше особено трудна. Опитвал съм се да я разбера, но не можех и това създаде проблеми между нас. Тя започна да пие след като остана без работа. Лошото беше, че тя беше безработна само няколко седмици, а това с пиенето продължи и след като си намери нова работа. По този начин имаше реална опасност да остане и без тази работа, затова трябваше да се направи нещо. онова, което успях да измисля, беше да й поставя ултиматум. Знаех и усещах, че тя ме обича, и по този начин исках да я накарам да се усети, че това, което прави, не е хубаво.

С много усилия се съгласи да взима от капките за лечение на алкохолизъм. Не съм й казвал, че трябва да ги пие, защото е алкохоличка, казах й, че ще е добре да ги взима, за да пречисти тялото си от вредните последици на алкохола, един вид помощна терапия. Те и самите капки са точно това, но трябваше да й го представя по друг начин.

Яна изпи общо 4 опаковки от билковите капки за отказване от алкохола. После минаха още около 3 месеца, през които се опитваше сама да се справи и днес може да се каже, че е влязла в релси и се справя много добре. Не знам дали няма да прозвучи странно, но тя пие дори по-малко, отколкото преди, не че преди е прекалявала така, но сега всичко си е нормално и както трябва.

Костадин от Русе

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар