Аз постигнах добър успех при лечение на алкохолизъм

Дълги години изплувах и отново потъвах при лечението на алкохолизма

 

Пробвах много неща, ходих и в чужбина, прекарах време и по комуни, но имах само временен успех. За капките против алкохолизъм научих точно при един от престоите ми в една комуна, и то в чужбина.

Искам да кажа, че лечението на алкохолизма, особено на такъв като моя алкохолизъм, който е цикличен, е много особена работа. И изисква различен подход. Аз винаги съм си мислел, че за лечение на алкохолизъм трябват някакви специални места, специални хора, а то се случи така, че у дома, с малко помощ от моята съпруга и с капките „Алковитал“ аз намерих онова равновесие, което ми е нужно. Лечението на алкохолизма при мен продължи точно една година. Пиша чак сега, защото исках да съм сигурен, че съм чист. Преди изпивах по 2-3 на вечер или през 3-4 вечери. Сега не пия изобщо. Бавно, но славно приключих с лечението на алкохолизма, като веднъж завинаги казах „Стига!“. Онова, което трябва да направи човек, който има нужда от лечение на алкохолизъм е да си каже категорично, че къса с вредния навик. Един път и завинаги! Ако в главата си имаш готов план как да се случи лечението на алкохолизма, то накрая ще успеете, казвам ви го, защото съм минал през това. Бавно и един път завинаги и с помощта на капките, аз се отървах от този вреден навик. Да, беше ми гадно, повдигаше ми се, пиело ми се е, излизал съм от работа, за да ударя едно питие, но малко по малко изчистих всички тези неприятни неща.
Лечението на алкохолизма не е за сам човек. Трябва да имаш и подкрепа. Моята подкрепа беше съпругата ми и най-добрия ми приятел Кристиян, на когото аз много благодаря!

Йордан Йорданов от Видин

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

3 Responses to "Аз постигнах добър успех при лечение на алкохолизъм"

  1. Леда Стаменова · Edit

    Това истина ли е? За първи път попадам на този сайт, има много положителни мнения. Някой да каже за какво става дума.

  2. Стефан Станков · Edit

    Леда имам приятел, който се излекува точно с капките Алковитал. Ако не бях го видял с очите си нямаше да повярвам, но е факт, че спря да пие от няколко месеца.

  3. Катя Сивова · Edit

    Това е самата истина Леда! Аз ползвах капките лично за мене и мога да ти кажа “ да действат“.Вземи ги и ще видиш ефекта сама.

Добавете коментар