Трябва да има надежда за лечение на алкохолизъм

Лечение на алкохолизъм трябва да има, и със сигурност има. Проблемът с алкохола остава тогава, когато престане да се приема като проблем

лечение на алкохолизъм

Лечение на алкохолизъм има тогава, когато човекът, който има проблеми с алкохола, ги признае пред себе си. Когато е готов да направи всичко възможно, за да ги реши. Когато позволява на другите хора да му помагат. Лечение на алкохолизъм е възможно с усилията на всички, които страдат от този проблем – и роднини, и самия алкохолик.

Казвам това от собствен опит. Много често ще чуете, че лечение на алкохолизъм няма, че това алкохолизма е по-страшен и от хазарта. Не вярвам, че е така. Аз бях почти хронично зависим от алкохола в продължение на 3-4 години. не употребявам алкохол от 2 години. Не казвам, че съм излекуван, но съм намерил моето си лекарство.

Ползвам капките Алкофитал, когато е необходимо ходя на терапия с психолог, много спортувам. Позволявам на близките ми да говорят за този проблем. Сега това се случва по-рядко, но все пак се случва. Имам няколко пропадания през тези две години, но то няма как да щракнеш с пръсти и изведнъж да станеш перфектен.

Аз открил своя път за себе си. Много се надявам, че ще има и други хора, които ще открият начин да се справят с този алкохолен проблем. Защото това не е само техен проблем. Те така създават проблеми и на семейството си. Не бива невинни хора да страдат от нашата слабост.

Христо Попов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар