Моят баща имаше много тежко пиянство

Сега ми е лесно да се усмихвам, защото само аз си знам през какво минах

На 33 години съм, майка ми почина преди 7 години и оттогава живея с баща ми, който е на 69 години. Той пие откакто се помня. Понякога пие малко , но понякога пие много. И малко, и много да пие, пиянството му е доста тежко, а откакто мама ни напусна, стана още по-тежко. Но преди година закъса сериозно и той със здравето и затова трябваше да спре алкохола по преценка на лекарите. А и да не беше по тяхна преценка, аз не можех вече да издържам на тези негови изблици. В крайна сметка, и аз съм човек, имам нужда от мой си, личен живот, а покрай грижите за него и работата, аз не мога да се видя с време и нерви.

Пробвала съм много пъти да говоря с него, да се спре от това пиене, но не се е получавало. Той все ми казваше, че си го е избрал това, че не вижда смисъл да се отказва, че така и така е болен, поне по-скоро да умре. Ама нали има една приказка „На болния мъж жена му почина“, та и неговата работа такава излезе.

Затова се принудих да му поръчам капките против алкохолизъм „Алковитал“ и да му ги давам тайно. Шест месеца беше борбата. Шест месеца се видях в чудо как точно да му давам капките, като той не пиеше само у дома. Накрая взех, че вербувах един негов приятел, та и той да му дава от капките за лечение на алкохолизъм когато са заедно в махленското капанче. Сега баща ми не пие. Казва, че бил при някакъв екстрасенс в Кичука и той му правил някакви сеанси, които го отказали от алкохола. Това изобщо няма как да е вярно, защото като го попитах как точно му е помогнал този лечител, баща ми каза, че му се гадело от алкохола, а точно такова е действието на капките, защото в тях има билки, които предизвикват това отвращение от пиенето.

Нека си вярва. По-важното е, че вече наистина е чист, не излиза да пие и у дома не пие, а болестта му значително се подобри.

 

Севда Михайлова от Пловдив

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар