Алкохолът е убиец на либидото

Либидото е нещо колкото естествено, толкова и деликатно и се влияе от различни фактори

libidoto
Често се говори за въздействието на стреса, нервното напрежение и преумората, но има и някои изненадващи „убийци“ на желанието за интимност.

Например проблем с обонянието. Миризмата играе важна роля за разпознаване на феромоните у партньора и може да повлияе на сексуалното поведение. Изследване на шведски учени установява, че мъжете с лошо обоняние имат значително по-малко сексуални партньорки в сравнение с тези, които нямат този проблем. А жените със слабо обоняние се чувстват по-несигурни в своите интимни контакти. Експертите обясняват, че много от“ социалните сигнали“ се пренасят чрез обонятелния канал и ако в него има нарушение, някои от тях могат да бъдат пропуснати.

Настинката например действа негативно на либидото и при двата пола. А вирусните инфекции временно понижават нивата на тестостерон.

Старанието за отслабване също се отразява на сексуалното желание. Прекалено бързата загуба на килограми поставя организма под стрес и това може да стимулира синтеза на хормона пролактин, потискащ половото влечение.

Засегнати понякога са нивата на тестостерона и естрогена, което често е причина за нередовния менструален цикъл при жените. Специалистите поясняват, че когато загубим повече от 10% от теглото, организмът приема, че е в режим на гладуване и понижава сексуалния си интерес.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар