Липсата на сън води до проблеми със самоконтрола

Хората, които имат малко часове сън са импулсивни и невнимателни

недоспиване

Освен това, хората, които не си доспиват, трудно взимат решения. Това са установили експерти от университета в Кембридж. В допълнение, липсата на сън може да доведе до увеличаване на теглото, хипертония и други здравословни проблеми, съобщава Zee News.

Проучванията показват, че липсата на сън намалява самоконтрола и повишава нивото на враждебност. От това страдат кариерата и личния си живот. Според учените, подобряване качеството на сън може да подобри не само здравето и да увеличи производителността, но също така може да окаже влияние върху пристрастяването към алкохола, да повлияе върху употребата на наркотици и тютюнопушенето.

Между другото, експертите от университета в Кеймбридж са на мнение, че проблемите с тютюнопушенето и прекомерната употреба на алкохол може да бъде решена след като зависимият подобри качеството и количеството на съня. Началото може да бъде сложено с това да се спи не по-малко от 7 часа на денонощие. Липсата на сън се отразява на производителността много повече от пушенето и пиенето. Освен това, хората, които не са си доспали, се изнервят, имат проблеми с концентрацията и комуникацията.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар