Алкохолът не ми помогна да забравя

Много е тежко да загубиш близък човек

Аз имах дружба с една жена, която ме изостави заради друг мъж. Бяхме заедно 7 дълги години. Добре, че нямаме детенце, защото иначе не знам как бих преодолял раздялата и с него. Аз всъщност имам един брак, но с жена ми не се разбираме никак добре. Синът ми е голям и се виждаме когато пожелаем. С него си имаме думата и нямаме никакви проблеми.

Не е въпросът сега за онова, което ми се е случило с тази жена, а за онова, което последва. Поддадох се на алкохола и за малко не си провалих всичко, което съм постигнал досега. Оплетох се жестоко в тази мрежа от лъжи, измами и пиене. Добре че беше случайността, да видя в един сайт за тези капките за лечение на алкохолизъм и да започна да ги взимам, че да се оправя. Не знам как да опиша състоянието, в което бях, но не ми беше нито хубаво, нито лесно. Важното е, че сега правя всичко възможно това да не се повтаря.

Нямам си приятелка още и не знам дали ще имам скоро. Жените много ме разочароваха и затова ще си почина от тях. А и не искам докато взимам капките за лечение на алкохолизъм някой да ми образува нерви. Ще гледам да се справя и да започна начисто,защото животът си върви, а аз няма да стана нито по-хубав, нито по-млад.

Е.Н. от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Споделете статията

Добавете коментар