Лошо е женското пиянство, страшно е да си пияна жена!

Женското пиянство е като виц. Само дето не е смешно. Но, много хора си мислят, че е. Само дето не знаят на нас какво ни е…

женското пиянство

Женското пиянство не е като мъжкото. Минава по-трудно. Да, може и да си е от човека, но при жените съвсем не е така, както при господата. Колкото и да е пиян един мъж, той не е толкова резилен – както е резилна жената. Просто е друго. Не е само до това кой колко алкохол носи. Аз, например, пиех повече от доста мъже, но бях жалка. Много жалка бях. Чак не искам да си спомням колко резили съм направила и какво съм причинила на себе си и на близките.

Сега, колкото и време да минава, аз не се чувствам добре заради факта, че не пия алкохол. Малко време е минало, заради това. Като се сетя за времето, през което съм била под игото на женското пиянство, и ми се свива корема. Честно, първите години на отказване са много трудни. Човек трябва да се пренастрои по всякакъв начин. Не само заради пиенето, но и заради начина на мислене, заради всичко.

Затова, ако имате малко повече акъл в главата – ще се откажете от алкохола. Няма значение дали сте мъже или жени. Не е добра идея да се пие и това е!

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар