Любовта и капките ме върнаха към нормален живот

На стари години реших нов човек да ставам

капкиНе че съм толкова престарял, но все пак 53 години са си 53. Имам приятелка, която е на 48 години. Иначе съм вдовец от 8 години. Оттогава са ми и проблемите с алкохола. Иначе аз много обичах и много добре се разбирах с жена ми. Почина от лоша болест и трудно ми мина. Мислех, че с алкохола ще мога малко да потуша мъката, но тя си остана. Едва сега, след като срещнах новата ми приятелка се успокоих и реших да взема нещата в ръце и да прекратя пиенето.

Елена ми помогна много в това. Тя намери този сайт, даде ми да чета, заедно обсъдихме всичко – колко да вземем, как ще ги пия, за да не пропускам прием и така нататък. Чудото не стана от раз. Поне три месеца ги пих капките, нередовно в началото, а накрая съвсем разредих, защото нямаше нужда, но все пак пих капки и победих. Вече не чувствам влечение към алкохола, а и ако почувствам знам как да си помогна – имам си резерва.

Капките Алковитал са много хубави най-вече с тяхното успокоително действие. Дават ми една свобода и сигурност вечер, като излизаме и има шанс да пия. Такава е комбинацията от билки, че като пиех капките усещах отвращение, направо повръщах.

Борис от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар