Любовта ми е по-скъпа!

Да обичам се оказа най-лесното и правилно нещо, което можех да направя!

И в най-смелите си мечти не съм съм си представяла, че мога да срещна такъв мъж… Ангел е невероятен! Той не е просто половинка, от която имам нужда, той е всичко онова, което ме кара да отварям очите си сутрин.

Любовта ми е по-скъпа!
Любовта ми е по-скъпа!

Не е богат. Не е и кой знае колко красив. Има някаква особена мъдрост в него, чар, харизма. Не е и идеален. Най-големият недостатък, който има е алкохола. Пие, не много, но пие. Такъв беше, когато се запознахме, не че сега се е променил кой знае колко. Но се надявам, силно вярвам в чудото на любовта. Обичаме се, а това е най-важно. Заедно сме от 6 години и през времето, в което се откривахме един друг, пробвахме много начини да спе пиенето. Аз отказах цигарите само и само да му докажа, че няма невъзможни неща за онзи, който обича. Но на него му е по-трудно. Хванал се е като маймунка за тоя клон и не се пуска…

Знам, че няма да е лесно. Сега, когато взехме и капките против алкохолизъм, знам че сме изкачили още едно стъпало. Ангел има желанието, само малко по-тромаво му се случват нещата. Убедена съм, че това ще е последната ни битка, тъй като виждам разликата, усещам промяната. Пробвахме какви ли не химии, но вече съм уверена, че няма нищо по-силно от Природата.

С капките против алкохолизъм пътят към един по-спокоен и независим живот е чист и равен. Най-важно е спокойствието и вярата в успеха. Благодаря на хората, които са създали този продукт. Вярвам и знам, че любовта може да игради онова, което отчаянието и апатията са разрушили.

Една, която обича!

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар