Малките успехи са причина за моето постоянство

Има смисъл човек да си каже някой ден: „Слагам край на всичко старо и лошо“

Мога да кажа за капките „Алковитал“, че няколко пъти започвах и спирах поради независещи от мен причини. Така се случи, че бях известно време в чужбина и тръгвах без да съм си поръчал от капките. Моето пиене е от отдавна, но не мога да кажа, че съм някакъв боклук алкохолик. През последните години чувствам, че трябва да се откажа по чисто здравословни причини. Не се чувствам добре като пия, дори и малко алкохол. Аз затова няколко пъти така спирах без медикаменти и имам тренинг, а и причина имам, защото ако все още мога да си поръчвам капки за лечение на алкохолизъм, здраве няма откъде да поръчам. Искам да знам, че след време няма да пия никакъв алкохол и това ще се случва без да приемам някакви медикаменти.

Като цяло за капките за отказване мога да кажа, че са добри, стига човек да има готовност да се откаже от алкохола и да се промени. да е приел тази промяна в себе си и да не се страхува от трудностите по пътя. Защото на мен в началото никак не ми беше лесно. Все ме влечеше да се обадя на компанията и разцъкаме едно покерче, а заедно с това и да си пийнем, както само ние си знаем. Сега и карти не играя, но и не пия. С приятелите пак се виждам и пак ми е добре, защото има с какво да се похваля. То сега всеки отказва нещо – кой цигари, кой алкохол. Добре е, че на хората име дошъл акъла и решението да го направят.

Филип Александров

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар