Аз бях на крачка от пропадането!

Имах зависимост към алкохола и успях да се справя благодарение на билките против алкохолизъм

 Аз съм на 34 години, от Варна, казвам се Нина и допреди няколко месеца имах много тежко пиянство. Пиех по три-четири питиета всяка вечер и за мен денят беше направо пропаднал, ако не седна с приятели в махленското капанче. Така се почна – по едно-две, после три, накрая осъмвам с глава като кошер.

Имам приятел, който е много готин, толерантен и разбран, но и на него му дойде до гуша. Една вечер като се прибрах и гледам той си е събрал багажа. Изтрезнях на момента.

Обадих му се и се почнаха едни дълги преводи, все едно Европейския парламент заседава. Аз му обещах, че спирам, той не ми се върза и каза, че искал първо да види и тогава. Пробвах в началото само с воля да отслабвам, но нещо не ми се получи.

Тогава се поразрових из вестници и интернет, питах и в аптеките и не знам вече къде прочетох за капките против алкохолизъм. Оказаха се много добри. Алковитала ме спаси мен, нищо друго. Билки против алкохолизъм ми помогнаха да си върна любимия. Факт е, че аз много обичам да излизам с приятели и да си пийвам с тях, но повече от това си обичам човека и не искам да го губя за глупости. Затова стиснах зъби и се справих с пиенето точно като пич. Сега съм чиста, даже пия по-малко отпреди да му отпусна края. Чувствам се нов човек, много по-сигурна съм в себе си и вярвам, че мога да се справя с проблема така, както го започнах.

Нина Григорова на 34 години от Варна

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар