Много малки количества алкохол правят човека опасен на пътя

Не трябва да говорим за количества алкохол, когато става дума за безопасността на пътя

шофиране пиян Щом се шофира, не бива да се пие алкохол.

В експеримента на учените от университета в Кентъки са взели участие 50 души. Доброволците са изпили една алкохолна напитка и са седнали да шофират със симулатор. Те били помолени да карат около 10 километра, се казва публикацията на The Daily Mail. Експертите оценявали колко добре доброволците са успели да контролират колата, както и онова, което се случва на пътя.

По време на изпитанието участниците трябвало да реагират на малък червен кръг, който се появявал на симулатора на предното стъкло. Според изследователите, с подобно отвличане на вниманието автомобилистите се сблъскват всеки ден, без значение дали пътуват в градска среда или не.

Проучването показа, че алкохола и отвличането на вниманието индивидуално възпрепятства шофьорите да отиват директно в насрещното платно и небезопасно да пресичат линията. Въпреки това, рискът от проблеми по пътя се увеличава, ако лицето е под влияние на алкохола, тъй като се забавят реакциите. Освен това, дори когато нивото на алкохол в кръвта е била под допустимия минимум, пак е имало вероятност да се случи нещо фатално. от тук и заключение, че и малко количество алкохол може да доведе до отвличане на вниманието на шофьора, което пък да предизвика катастрофа.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар