Много ми се иска да се поправя и знам, че с капките Алковитал ще успея

Привет, приятели! Казвам се Нина и не ме е срам да призная, че съм имала проблем с алкохола

жена алкохолВсеки човек в живота си е имал своите спадове. Това, че е позволил да се отдаде в този момент да пороците си, мислейки, че ще му помогнат, е личен избор. Дълги години имах перфектната работа и бях един от малкото хора в България, които работят това, за което са учили. След това направих семейство, деца. Те също се изучиха и общо взето бях доволна от живота си. Но някак си за толкова години прекарани на едно място, започваш да свикваш с него и когато ме съкратиха, имах чувството, че живота ми е приключил. Съпругът и синът ми се опитаха да ме подкрепят, но аз не слушах и ето, че посегнах към чашката. Излизах с приятелка и обикаляхме баровете, а аз се опитвах да давя мъката си, изобщо ме мислех за възможността да си намеря друга работа и бях приела поражението си. Започнах да прекалявам и семейството ми се разтревожи.

Мъжът ми един ден дойде в нас и каза, че е открил лек за моето състояние. Капките против алкохолизъм Алковитал станаха нещото, което започнах да пия сутрин, а не поредната бира. Съпругът ю ми каза, че ако искам да не ме напусне, да направя нещо с живота си и да бъда упорита. Започнах да ги приемам и след няколко месеца, жаждата ми се изпари. Започнах да мисля за близките си и за уволнението си, като за възможност да бъда повече време с тях. Все още се справям с алкохола, благодарение на капките за лечение на алкохолизъм, но съм уверена, че ще дойде време, в което няма и си спомням за пиенето. Много ми се иска да се поправя.

Тони Бибова от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Петрич
Аптека „Д-Фарма“
ул. Рокфелер 53
срещу входа на Бърза помощ.

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар