От много работа и проблеми се пропих

Аз се пропих, защото работата и проблемите ме притискаха

zdraveto
Пропих се, защото нямах подкрепата, от която имах нужда в един определен момент. Никой не обвинявам за това, че се пропих. Само себе си обвинявам за всичко, което ми се случи. Аз сам съм си виновен. Имаше лоши последствия за мен, имаше и добри неща, които ми се случиха, като например това, че открих капките Алкофитал, които ми помогнаха да се справя с алкохола, имаш падения, но имаше и прогрес.

Бях диагностициран през февруари 2014-та с депресия и тревожност. Това беше един постепенен процес на влошаване, ерозията на моята личност, на същественото в мен, което беше започнало 6 месеца по-рано. Дни, в които се оттеглях в себе си и не общувах с моите приятели и колеги. Това беше просто един мрачен период. Тогава започнаха атаките на паника. Аз се превръща в един непознат за себе си. Аз не разбирах себе си. Не можех да комуникирам заради страховете ми към другите. Бях уплашен. Мислех си да започна да си търся друга работа, но отидох при личния ми лекар, и тя ме насочи към правилно лечение на състоянието, в което бях изпаднал. Естествен процес на моето оправяне беше и това, че аз започнах да се справям с алкохола, взимайки капките Алкофитал.

Пропих се, депрсирах се, но слава Богу – всичко е минало. Сега съм доста по-спокоен, а с алкохола нямам абсолютно никакви проблеми.

Генади Стоев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар