Много хора се нуждаят от интернет повече от шоколад, алкохол и секс

Очевидно проблемът с пристрастяването към Интернет става все по-актуален

Vacation couple romance – Image by © Tino Tedaldi/cultura/Corbis

Това е заключението, постигнато от служителите на iPass, което интервюира повече от 1700 души от Европа и Северна Америка. Респондентите отговориха на въпроси относно честотата на достъпа до мрежата, техните предпочитания и очаквания. Също така участниците бяха помолени да преценят собственото си ниво на зависимост от мобилния интернет, пише The Daily Mail .

40% от анкетираните нарекоха Wi-Fi неразделна част от деня си. 37% са избрали секса, 14% са избрали шоколада, а 9% са избрали алкохола. Около три четвърти от участниците в проучването съобщиха, че благодарение на Wi-Fi качеството им на живот се е подобрило значително. В допълнение, наличието на Wi-Fi се оказа един от основните критерии при планиране на пътуванията.

Така че, 72% от анкетираните някога са търсили хотел, който да има Wi-Fi. 21% са го правили през цялото време. Друго проучване в университета „Макмастър“ установи, че пристрастяването към Интернет пристрастяването е свързано с депресия, тревожност и импулсивност. Също така намалява концентрацията. В същото време постоянното пребиваване в мрежата е социално приемливо.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар