Можем ли да се променим за по-малко от месец?

Отказването на алкохола е свързано с промяна в мисленето

мисленето
Текста, който ще прочетете по-долу е пример за това как положителното мислене може да влияе на нашата промяна

Изучавайки хората и тяхното поведение свещеникът Уил Боуен стига до извода, че от това как говорим, зависят нашите мисли, а те, на свой ред, влияят върху нашите емоции и постъпки. Оказва се, че много често се оплакваме, критикуваме, клюкарстваме. Не ви се вярва? Проверете!

Уил Боуен предлага на желаещите да променят живота си в положителна посока да сложат обикновена гривна с виолетов цвят и в течение на следващите 21 дни да живеят без оплаквания, критики, клюки, недоволства. Ако в този период човек забрави и произнесе „забранените“ думи, той трябва да премести гривната на другата си ръка и да започне отчитането на дните отново. Този процес продължава, докато гривната не се задържи точно 21 дни поред на едната ръка. Ефектът от този експеримент ще надмине очакванията ви!

Хората, които са преминали през тази програма, са се променили до неузнаваемост. Това не остава незабелязано и към експеримента се включват техни близки, които поставят гривната и неизменно се променят в
положителна посока.

Защо такъв прост метод -като живота без оплакване, е толкова ефективен?

Първо, важна е самата настройка. Още от момента на пробуждане знаете, че не трябва да говорите за негативни неща, а най-добрият начин за това е да започнете да забелязвате позитива около себе си, в заобикалящия ви свят и у хората.

Второ, нараства самоконтролът над личността, над собствените мисли и над това, което казвате, което е много важно за всекиго.

Трето, по време на експеримента ще узнаете много нови неща за самите себе си, за своето мислене и за начина си на живот.

Като че на всички е известна силата на позитивното мислене, но по някаква причина оплакванията и недоволството не стават по-малко в живота ни.

Ще се решите ли на подобен експеримент?

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар