Може ли алкохолик от втория етап на алкохолизъм да вярва, че ще спре да пие?

През втория етап започва да се проявява постепенно загрубяването на душата, една по една са изтрити повечето емоционални реакции, фините чувства и емоции

втория етап
Алкохоликът прекарва все по-малко време със своето семейство и приятели, които не пият, опитвайки се колкото е възможно по-често да излиза от дома си, за да пие. За да направи това, той търси подходящи претекст, които да го оправдаят поне в очите на неговите роднини и приятели.

Нечестност, хитрост и изобретателност – тези качества са присъщи на всички алкохолици. В началото това е рядкост, когато е необходимо да се обясни по-късното връщането от работа или изразходването на голяма сума пари. Такива лъжи често са лесно разпознаваеми от другите, но помагат да се поддържа най-малкото появата на нормално поведение. С течение на времето алкохоликът вече не изпитва срам за лъжите си и в същото време спира да му пука за малките неща. Той открито взима от апартамента пари, а след това неща, които могат да бъдат продадени.

През втория етап от алкохолизма става по-трудно спазването на каквито и да е обещания. Зависимият от алкохола престава да възприема злоупотребата с алкохол като проблем. не са рядкост и декларации от типа на: само да поискам мога да спра да пия. Това, разбира се е трудно изпълнимо в този етап, особено ако алкохолика се бори сам със своята зависимост. Точно сега е времето, през което той се нуждае от подкрепата на всички свои близки и познати.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар