Момичетата по-трудно преживяват развода на родителите

Ако развода на родителите е свързан с честа злоупотреба с алкохол и други упойващи вещества, това може да окаже още по-голямо влияние върху психиката на детето

развод
Не е тайна, че разпадането на семейството може да причини здравословни проблеми при децата. Изследователи от Университета на Илинойс, установиха: родителския развод засяга момичета повече, отколкото момчетата. Изследователите анализирали случващото се с деца на разведени родители в продължение на 13 години, като през това време били събрани данни от 90,000 тийнейджъри.

Изследователите открили, че на възраст от 6 до 10 години момичета са най-уязвими. Отсъствието на бащата в семейството е било свързано с развиването на такива вредни навици като пушене, пиене на алкохол и прием на наркотици. Това от своя страна довело и до други здравословни проблеми по-късно в живота. Според експерти, в упадъка на семейства особено засяга психиката на момичетата.

Между другото, според друго проучване, разводът е по-вероятно да се случи при семейства с дъщери. И това не е защото момичетата провокират развода на родителите, а заради жизнеспособността на женските ембриони. Те са по-способни да издържат психическите, емоционалните и физически натоварвания, изпитвани от бременната жена заради конфликт в отношенията. Така че, както изглежда, момичета често са родени от брак, които вече е бил проблемен.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар