Моята сестра имаше проблеми с алкохола

Не съм привърженик на личните драми, но веднъж като преживееш нещо такова и ти се иска да разкажеш на всички, за да може поне на някой да помогне моя опит с алкохолизираната ми сестра

алкохолизъм сестраМоята сестра се казва Мария и е на 22 години. Аз съм по-голяма от нея с 6 години. Омъжена съм от една година. През по-голямата част от времето живея в София и нямам много възможност да наблюдавам какво се случва с нея. Основно знам, че причина за пропиването й е станала една случка с нейна приятелка. Всъщност и двете са били нападнати от някакви наркоманчета, които са искали да ги оберат. Другото момиче е пострадало повече. Сестра ми е успяла да избяга и започнала да се обвинява защо не останала. След като се отдалечила достатъчно тя се обадила на 112 и това донякъде е помогнало и на другото момиче.

Минало е време оттогава, но тя започнала да се утешава с алкохол. Нашите биха алармата, и аз разбира се, се заех. Капките Алкофитал бяха първото нещо, което ми попадна в интернет и аз ги поръчах без да се замисля. В момента родителите ми й дават капките тайно. Майка ми казва, че е по-добре, че промяната се усетила още на третата доза. Ще продължаваме с капките докато съвсем спре да пие или поне не започне да употребява алкохол като другите хора на нейната възраст.

Андонова от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар