Моят брат се оказа по-силен от лошия навик

Здравейте, искам първо да ви благодаря за милото отношение и информацията, която ми дадохте

иванАз поръчах преди време капките за моя брат. Първо му ги давахме тайно, след това стана така, че той разбра и продължи да си ги взима сам. Сега той вече е по-сигурен и продължава да се лекува от своята зависимост към алкохола без лекарства, само като ходи на йога и с воля. Здравословно вече е по-добре, макар и да не се е оправил напълно, но поне стопира един лош навик. Ако и с цигарите постигне този успех, който постигна с алкохола, всичко ще е наред.

Аз много се надявам това да не е само временен ефект, и той да продължи така, както е досега. брат ми е по-малък от мен. С него останахме сираци, когато аз бях на 18, а той на 11 и майка ми ми каза да се грижа за него, което правя и досега.

Имали сме много трудни моменти с моето семейство, защото аз съм семеен, а той не, но най-лошо беше, когато се разболя от болестта, от която почина мама. Колко му говорих тогава, колко го умолявах да спре – не и не. Добре, че с течение на времето се вразуми и вече има много голям напредък в неговото отношение към към живота и здравето му. Ще се надяваме всичко да е наред, но първата крачка вече е направена.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар