Моят внук се отърва от пиенето

Имам внук на 20 години, който беше тръгнал по лош път

ВеличкаНе ни е лошо момчето, но понякога, като всички млади хора, прави глупави постъпки. Добре че майка му го е научила да споделя, че иначе нямаше да знаем какво става с него. А и приятелите му са все момчета още от началното училище, с които се знаем. Като завърши и стана абитуриент, записа се в Софийския университет. Там се отпуснал и започнал да пие. Не че нещо лошо е направил или да е станал някакъв пропаднал, не. Само започнал повече да пие, отколкото тук като си беше. А тук като си беше пийваше по малко, като излиза, на купони – такива неща.

С майка му говорихме и решихме да се вземат мерки още докато е време. Тя прочела някъде за вашите капки, аз намерих сайта в интернет и така решихме да пробваме с капките „Алковитал“. Дадохме ги на неговата приятелка, с която живеят заедно в София. Тя е много добро момиче и на нея може да се разчита. Започнала е да му ги дава тайно и още от втория месец са си проличали ползите. Тя му ги е давала само докато са излизали, защото той тогава е пийвал повечко. Сега вече не му дава, той си е коригирал пиенето, а и заради лекциите няма толкова време вече да излиза и да ходи насам-натам.

Доволни сме много от капките, защото успяха да ликвидират увлечението на моя внук още в началото.

Величка Домусчивеа от Габрово

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар