Моят приятел имаше лош навик

Отървах го от алкохола, благодарение на капки за лечение на алкохолизъм

Тодор е на 27 години. С него се познаваме от 5 години и живеем заедно от година и половина. Той винаги е пиел по малко. Понякога е пиел и повече. Имал е запои с негови приятели и след подобни моменти все едно не е той. Много исках да го отърва от този навик. Обсъждали сме различни варианти, в които той да се откаже от пиенето, но не винаги се е е получавало. Трябваше да се действа по-твърдо, трябваше да намерим и някакъв начин, чрез който да спре това пиене.

Една моя приятелка ми каза за капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Аз в началото реагирах малко особено, защото все пак Тодор не е алкохолик. Той просто пиеше малко повече в различни моменти. Мислех си, че капките „Алковитал“ са някакво силно лекарство, но се оказа че съм грешала.

Капките за лечение на алкохолизъм съдържат билки, които контролират тази зависимост. Всичко се случи много плавно, много бавно, но за сметка на това сега Тодор не пие алкохол изобщо от 3 месеца. Три месеца не е слагал нищо спиртно в устата си. Пак се събира с приятелите си, играят карти, забавляват се, но само толкова. Не е онзи Тодор, който беше и аз съм много доволна от това. Вярвам, че и след тези три месеца той ще си остане такъв, какъвто е в момента.

Препоръчвам капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ на всички хора, които нямат достатъчно воля да спрат пиенето сами.

Мими Фотева от Пловдив

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ
гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”
Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар