Истинска мъгла беше животът ми, докато бях зависим от алкохола

Живеех като в мъгла – ден за ден, незаинтересован от нищо и никой, абсолютно безучастен към всичко, което ми се случваше

magla

Мъгла, не – ами абсолютна липса беше животът ми, докато бях зависим от алкохола. За мен беше все едно какво се случва, какво правя, какво казвам… Все едно бях някой друг. Не знам колко още щях да продължа да живея по този начин, но знам колко съм изкарал в това състояние – цели 4 години. Това го знам със сигурност, защото започнах да пия след като почина баща ми. Лека му пръст, радвам се, че не ме видя какво леке станах.

Сега се мъча да отказвам алкохола. Пия капките Алкофитал, надявам се, правя каквото е необходимо, ама знам ли пак някога какво може да ме ухапе по главата. Аз говорих с една лекарка и тя каза, че това е било следствие от някакъв стрес, травма. Ама пък четири години да ме държи… Явно всичко си е до човека.

Затова споделям тук. Ще ми се да си кажа всичко, за да мога по един или друг начин сам да се амбицирам и да спра да пия. Засега капките помагат, но не знам какво ще се случи, когато спра да ги пия. Трябва пак да разчитам само на себе си,

Т.П.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

One Response to "Истинска мъгла беше животът ми, докато бях зависим от алкохола"

  1. Цвета Динкова · Edit

    Може ли да се слагат в алкохола?Баща ми р алкохилик ,но отказва да пие каквото и да е или да се лекува,за нвго той си е много нормален!Моля за вашата помощт!!!!!!

Добавете коментар