Мъжете с широки пръсти са предразположени към алкохолизъм

Мъжете с широки пръсти са наказание, но може да се справите с тях. Важното е да запазите самообладание и да действате твърдо

харчене

широки пръсти
Мъжете с широки пръсти са предразположени към алкохолизъм и забавления.

По принцип е вярно, че работим, за да изкарваме пари и да живеем с тях, а не живеем, за да изкарваме пари, без да си доставяме удоволствия с тях. Но наистина не е твърде далновидно, ако доходите не ви стигат, за да избутате месеца, не успявате да заделите резерв за спешни случаи или да си позволите разход, който изисква известни натрупвания. Не защото печелите малко, а защото мъжът ви харчи с щедра ръка.

Такъв мъж няма да промените – той е убеден, че „катафалката няма ремарке“ и винаги ще купува за вечеря сьомга вместо скумрия, докато има пари. После ще купува боб, докато дойде следващата заплата. Следователно изходът е да не го оставяте той да пазарува, нито да управлява семейния бюджет.

Като си го знаете какъв е, много повече ядове ще си създадете да му поверите касата, а после с гневен тон да питате“ Къде са парите“. Бъдете сигурни, че може да ви обясни къде са. Нито ги е дал по жени, нито ги е изпил с приятели (това са възможни сюжети, но не за тях е темата). Похарчил ги е напълно смислено според собствените си критерии.

Споделете статията

Добавете коментар