Мъжът ми намери сили да се откаже от пиенето

Който не е имал пиян мъж у дома, той не знае какъв тормоз е да живееш с такъв човек

Добре че му дойде акъла и реши да го отказва това пиене, че вече едвам издържах накрая. Имало е моменти, в които съм си мислела да си хвана пътя и никога да не се върна. Изведнъж му дойде идеята за отказа, не знам какво го е накарало, но като се закучи, като се заинати и като каза „Край!“ и наистина стана край.

Капките „Алковитал“ му бяха помощ голяма, защото е имало моменти, в които аха и да се поддаде отново и тогава взимаше капките и всичко си идваше на място. Да кажа, че е станало лесно и бързо – ще излъжа. Нито беше лесно, нито стана бързо, но ето, вече колко месеца станаха – не знам, но той пийва само от време на време ей така, ако отидем някъде на гости. И то винаги преди това си взима капките, че да може да се контролира.

Много се радвам, че се получи така и че той отказа пиенето. Притеснявах се накрая, защото той не е вече в първа младост, да не вземе да си докара някоя болест, но ето че всичко си дойде на мястото. И друго да ви кажа – аз никога не съм му викала и не съм му се карала за това пиянство. Оставях си го да си действа както той си знае, стисках зъби и продължавах. Явно е имало защо..

Мария Василева

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар