Мъжът ми отказа алкохола с капките Алковитал

Той не е зависим, но обичаше да си пийва

ПенкаПиша ви това писмо, доктор Тосев, с голяма благодарност към вас и хората, които ми съдействаха да получа капките за лечение на алкохолизъм. Както ви казах при последната си среща с вас, мъжът ми не пие вече. Общо сме употребили 4 опаковки от капките „Алковитал“. Давах му ги тайно, но накрая му казах и той реагира много нормално. Знае, че е било за неговото здраве и за негово добро, защото напоследък не се чувстваше много добре здравословно. Именно за това много пъти сме говорили с него да спре да пие, защото той и без това не е много редовен, но все пак си пийваше. Пиян съм го виждала много рядко и никога не сме имали някакви проблеми, скандали или нещо подобно.

Капките ги препоръчвам горещо, особено сега, като го гледам как се оправи и как му изчезнаха проблемите. Преди постоянно се оплакваше от киселини. като пийнеше малко повече и вдигаше кръвно. Сега кръвното му е нормално. Започнал е да внимава какво яде. Още не може така трайно да отслабне, но знам, че и това ще стане. Трябва да е малко по-взискателен към себе си, но и аз гледам да помагам с каквото мога. Дано нещата с неговото оправяне останат такива, каквито са сега и да продължи да се възстановява.

Пенка Кърпачева от Пловдив

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар