Мъжът ми престана да пие и аз отново съм спокойна

Аз през всичките тези години не съм престанала да се надявам, че нещата ще се оправят и ето че дойде ден, в който аз мога с ръка на сърцето да кажа, че съм спокойна

 

проблеми с алкохолаКазвам се Сия Горанова и съм на 57 години от София. Мъжът ми е по-малък от мен с 11 години и се казва Александър. За него това е втори брак, за мен е първи. Така се случиха нещата, че аз като се запознах с него имах подозрение, че злоупотребява с алкохола, но си мислех, че е временно. Той пие много бира и вино. Спиртни напитки не пие, но това пак ми създава проблеми. Исках да кажа, че пиянството му не е чак толкова лошо, но някой път е много досадно, а и здравето му се усложнява така. Той има язва и не бива да се товари толкова.

Искам да кажа за капките Алкофитал, че на мен лично много добре ми се отразиха. Не за друго, а защото когато той не пие и аз съм по-спокойна. А това не се е случвало от много време. Хубавото е, че той се съгласи да ги пие и така ме улесни и мен, вместо да му ги давам тайно и да мисля какво ще стане, той реши да ме послуша този път. Искам да кажа на жените, които четат тук да не се отказват и да правят всичко възможно да помогнат на любимите си да откажат алкохола.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар