Мъжът ми се освободи от алкохолната зависимост с билки

Беше време, в което ми се наложи да избирам дали да остана с него и да се борим заедно срещу алкохолната му зависимост, или да го напусна, за да живея по-спокойно

алкохолна зависимостИмам сестра, която имаше подобен проблем, само че с нейния син. Тя ми каза за капките за лечение на алкохолизъм и също така ми препоръча да започнем паралелно с лечението с капките и някаква терапия, без значение дали ще са анонимни алкохолици, психолог или нещо подобно. Аз избрах да ходи на психолог. Поръчах четири опаковки от капките и проведох един много сериозен разговор с него. Предложих му или да продължи сам и да си провали живота, ако продължи да пие, или да ми позволи да му помогна и да видим какъв ще е резултата. Аз съм на възраст, на която мога да продължа самостоятелно и да си подредя живота.

Той прие. Това се случи преди повече от година и половина. Не беше най-хубавия период от моя живот, но важно е какво стана накрая. Накрая той се отказа от пиенето сред серия от малки провали през това време. Мога с ръка на сърцето да кажа, че има вече три напълно чисти месеца, през които не е сложил грам алкохол в устата си.

Капките свършиха чудесна работа, за което благодаря. Тепърва ще има да се подобрява, но за никъде не бързаме.

Славова от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар