Надеждите ми се оправдаха

Почнах да пия след смъртта на дядо ми

МирославНие с него бяхме много близки. Много го обичах, защото той ме е отгледал и той се е грижил за мен през тези години, когато растях и нашите работеха. Знам, че да пия е последното, което е очаквал от мен, но така се случи. Не го казвам, за да се оправдая или нещо такова.

Аз не пия много. Сега особено, откакто се лекувам с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ имам подобрение. Даже ми се събират няколко месеца без да пия. Не съм ги засичал точно колко са, защото имам други неща на главата, но сам виждам, че има разлика. Искам да ликвидирам съвсем употребата на алкохол и да нямам повече нужда да пия. Сега удържам фронта без капките. Много съм доволен, затова пиша. Искам да кажа, че всичко, което очаквах от тези капки се случи, оправдаха ми надеждата за оправяне. Сега гледам да не мисля за глупости, концентрирал съм се върху работата и не искам да се отдалечавам от целта. А тя е да замина в чужбина. Тук не виждам бъдеще за себе си. Искам да стана добър механик и да работя в някой гараж, където всички си вършат съвестно работата, не само да отбиват номера.

Мирослав от Варна

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар