Надолу се върви по-лесно

Аз избрах лесния път и минах през много трудности

Казвам се Мирослав и съм на 45 години. В момента нямам никакви проблеми, защото имам най-важното – моето семейство.

Надолу се върви по-лесно
Надолу се върви по-лесно

Имаше период, в който бях на косъм да ги загубя – съпругата ми и двамата ми сина. Бях на позиция, които изискваше много време и внимание, работата ми беше много отговорна и всичките ми усилия бяха насочени в тази насока. Време за тях нямах никакво. Проблемите в службата решавах по най-лесния начин – започнах да пия.

Това не остана незабелязано за колегите ми, както и за подчинените ми. Не влоших работата си, но за сметка на това у дома станах избухлив, нервен, недоволен. На всички ни беше много трудно, но най-трудно беше на съпругата ми.

Тогава моя шеф ми каза да се взема в ръце. Намерихме една комуна, в която се лекуваха такива като мен. Идеята беше да прекарам известно време в гората, в една вила с няколко човека, които имат същите проблеми като мен и един терапевт.

Два месеца продължи това. Там един от хората ми каза и за капките. Капките против алкохолизъм наистина ми помогнаха. Ние там не пиехме никакъв алкохол, но абстиненцията в началото беше страшна. Капките против алкохолизъм ми помогнаха точно в този момент. Те ме успокоиха и тонизираха едновременно, аз станах много по-уверен, започнах да се владея. И сега имам една доза, за всеки случай. Взимам си от време на време и се чувствам много по-добре. В никакъв случай няма да почна да ви убеждавам как след комуната и капките против алкохолизъм съм спрял алкохола. Пия, но нормално. Не всяка вечер, не и всяка седмица. Пийвам, когато ми е хубаво и имам повод.

Надявам се всеки, който се колебае за капките против алкохолизъм да намери отговор в моята история. Щастлив съм наистина, че случилото се наистина вече е история и пред мен има само хубави неща.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар