Наздраве казвам вече само с бира!

На 58 години съм, но осъзнах едва сега, че имам проблеми с алкохола

проблеми алкохолНе съм някоя пияница, но обичах да си пийвам. Признавам си, че лекарите нееднократно са ми правили забележка, отбелязвали са, а някои, които са ми и приятели, са ми забранявали съвсем да пия. Не че и някога се е случвало така, че да имам проблеми с пиенето, или да не си гледам къщата и децата, или работата. Не, но дойде един момент, в който трябваше да се вслушам в онова, което казват лекарите и да спра да пия, защото не беше особено добре за здравето ми. Направих всичко, което зависи от мен – воля, самовнушение, забрани за излизане и какво ли още не. Не ми се получи, все ставаше така, че може да е веднъж в седмицата, но пиех. А аз трябва изобщо да спра твърдия алкохол. Лекарите казаха, че може чаша вино на седмица и две бири максимум.

Капките, които поръчах оттук, ми свършиха работа, поне що се отнася до намразването на алкохола. Аз така го наричам, не отказване, а намразване. Трябваше да го намразя, защото в един момент установих, че обичам да си пийвам. Капките ме накараха не само да го намразя, но и да ми се повръща буквално от него. Три месеца минаха, откакто изпих последното шише от билковите капки. Три месеца си казвам наздраве само с бира веднъж седмично, като се случва и да пропусна.

Пращам ви и снимка като доказателство.

Надежда Костова от София

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар