Наложи се спешно да откажа алкохола

Аз трябваше спешно да откажа алкохола

otkazah alkohola

Спешно значи днес пиеш – утре не пиеш. Хората, които обичат чашката знаят какво значи това и как се отразява на психиката подобен отказ. Но, като отидох на лекар, и той като ми каза едни не особено хубави неща за моето здраве, и аз ща не ща трябваше да започна спешно да отказвам алкохола.

Значи, да се пререже пиенето на алкохол от раз е неприятна работа. На никой не го пожелавам, още повече ако сте на една по-напреднала възраст, като мен. Аз съм на 47 години, злоупотребявам с алкохола от около има-няма петнайсетина години и пуша много. Сега пуша по три цигари на ден, а алкохол изобщо не пия.

Мислех си, че няма да ми е особено приятно, мислех си, че щше ми е трудно, мислех си даже че няма да издържа, но страхът от смъртта е голям мотиватор. В един момент осъзнах, че ми се живее, и започнах да правя всичко, което е необходимо.

Не мина гладко отказването. Имах пропуски, имах дни, в които пиех, но не се е стигало до прекаляване. Аз и преди не прекалявах. Не помня да съм се напивал, само едно леко опиянение е имало. Но, сега преживявам и без тези момент. Спешно отказвам алкохола, взимам си редовно капките АЛкофитал, особено в моемнтите, в които усетя, че ми се препива така, по-силно и се старая да не прецакам нещата, защото здравето и живота са ми ценни.

Калоян П. от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар