Намалих алкохола с капките Алкофитал

Не искам и няма да си спомням за миналото, защото то е зад мен

namalqne_pieneto1

Привет мили хора! Искам да ви разкажа накратко моята история.

Моето име е Светла и съм от Варна. Занимавам се с приложни изкуства. От баба ми остана един стан, аз сега тъча на него, умея да плета, правя малки фигурки, рисувам. Не съм известна, но съм имала доста изложби. Продавам нещата си нормално и без излишен шум.

За капките Алкофитал искам да кажа, че и те са като мен – нямах им много вяра в началото, но в крайна сметка стана така, че си изпълниха предназначението. Аз имам своите моменти с алкохола. И той има неговите си моменти с мен. Не ми е хубаво, обаче някой път ме отпуска. Благодарение на капките Алкофитал сега действам само на отпускаща вълна с алкохола. Успях чувствително да намаля количеството, което изпивах.

Не знам какво да ви кажа относно моето пиене. То има една приказка такава, че всички хора на изкуството пият. Аз не съм се напивала до безпаметност, но като се съберем приятели и много пия. Не исках повече да се чувствам като парцал на сутринта. Трябваше ми нещо, което да озапти желанието за още и още алкохол и капките Алкофитал се появиха точно навреме.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар