Има само един начин да се справите със зависимостта към алкохола

Начин да се справите с алкохола винаги има

nachin
Моят начин не е нито нещо ново, нито нещо, което да не може да се направи. Разбира се, за всеки нещата работят индивидуално, но онова, което съм пробвал през годините, разбрах едно.

Начин да се справям с алкохола за мен стана една загуба. тя провокира всичко. Жена ми, която е много добър и търпелив човек, ме напусна. Дълго време търпя алкохолните ми изцепки, и накрая просто си събра багажа, и си замина при техните.

Аз съм на 27 години. По-сериозни проблеми с алкохола имам от около 2-3 години, иначе с жена ми сме заедно откакто бяхме ученици. Женени сме от 4 години. Деца нямаме.

Алкохолът беше за мен начин да забравя някои неща, които ме тормозеха. Сега разбирам, че това не е било никакъв начин, а извинение.

Няма да изпадам в подробности за всичко онова, което направих през тези години. Всеки е виждал пиян човек. Аз бях много лош с моята жена. Разбирам защо ми се сърди и не иска да ме види. Но това, че все още не иска развод, ми дава сили да продължа и да направя всичко възможно, за да се възстановя и да се съберем наново. Усещам, че капките Алкофитал ми помагат, защото не пия както преди. Сега чакам да минат поне шест месеца, откакто съм започнал да пия, и ще намеря начин с жена ми да сме заедно отново.

Коста Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар