Нашият син вече не е зависим от алкохола, благодарение на капките Алкофитал

Моят син съсипа живота си, заради злоупотребата с алкохол през последните 5-6 години

sin
Мина през всякакви изпитания – скара се с приятелката си, остана без работа и влоши взаимоотношенията си с баща си и някои от приятелите му. Само аз и сестра му останахме на негова страна и се зарекохме да му помагаме, каквото и да ни струва това.

Дъщеря ми научила за капките Алкофитал от компютъра, от интернет, каза тя. Сподели с мен, че е прочела мненията на много хора, които са останали изключително доволни от употребата на капките. каза още, че имало такива като него, както и такива като нас, които давали капките Алкофитал тайно на зависимите от алкохола техни близки.

Не знаех какво да мисля. От една страна ми хареса това, което чух. от друга имах някои резерви и страхове, като всяка майка. Но, в крайна сметка е по-добре да направим нещо, да започне да ползва капките Алкофитал, отколкото нищо да не правим, и да съжаляваме после, че е можело да му помогнем, а не сме го направили.

Ние давахме капките Алкофитал на нашия син тайно, без той да знае. След раздялата с приятелката си той живееше у нас, и не беше трудно. Поръчахме направо две опаковки – за да започнем ударно да го лекуваме от зависимостта му към алкохола, както и заради отстъпката в цената. така всеки път поръчвахме по две опаковки от капките за лечение на алкохолизма.

Слагахме му ги в кафето или чая. Трябва да си призная, че първите две седмици бяха най-трудни. исках чудото да стане, да се случи веднага, и той да спре да пие.

Обадих се по телефона на хората, от които поръчах капките, и оттам ми обясниха, че трябва да минат поне 15-20 дни от употребата на капките Алкофитал, и че ефекта им се забелязва след преполовяване на втората опаковка.

И наистина – някъде след месец моят син започна да споделя, че е решил да отказва алкохола, че му ставало лошо като пие водките и че не иска повече да се чувства зле… Не можех да повярвам! Бях толкова щастлива!

От тогава са минали 17 месеца. 17 месеца моят син няма проблеми с алкохола, не пие, или ако си позволи да пие, то е най-много бира-две. Успокои се, стъпи си на краката, съвзе се, намери си работа и се оправи.

Капките Алкофитал помогнаха на коя син да си върне самоуважението, здравето и живота. Те направиха това, което никой лекар не успя – върнаха ми сина, който сега обичам и уважавам повече от всякога.

Валя Цонева от Плевен

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар