На стари години животът ми стана по-спокоен

Опитвал съм се много пъти да спра да пия, но едва сега ми се отдаде случай с капките Алкофитал

нов животАз съм бил зависим към алкохола много години. Имал съм и хубави, и лоши моменти. Най-лошото, което ми се случи беше, че се разболях. Лекарите ми казаха, че съм на крачка от цирозата и че ако не спра да пия, може да стане много лошо. Занимавам се от години с дърводелство, правя мебели и хората ме знаят като добър майстор. Гледал съм в интернета много къщи, които са обзаведени добре и съм си мислел, че един ден и моите мебели ще ги снимат така. Искам да го доживея този миг, не че и сега не ми се обаждат хора да ми поръчат нови мебели. Не искам да ме знаят само като пияница, нали. Но животът е шарен и ето че дойде момент, в който да се откажа от алкохола. Много пъти съм се пробвал да спра, но капките Алкофитал ми помогнаха много в това начинание.

Сега съм намалил пиенето до степен такава, че да си позволявам по една-две бири, когато много ми се допие. Лекарите казаха да не спирам изведнъж. А и аз знам, че то няма как да стане това нещо. Пак съм доволен, че животът ми вече е малко по-спокоен.

Димитър Величков

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар