На стари години отказахме баща ми от алкохола

Заедно с жена ми успяхме да откажем баща ми да пие толкова много алкохол

 

лечение на алкохолизъмБаща ми си обича пиенето още откакто го помня. Пийва си, замезва си, ама все по много. Докато беше по-млад нямаше да има проблем, но още по-добре щеше да е ако тогава се беше сетил да го намали малко или да направи там каквото е необходимо. Обаче той си я караше така и ден след ден яденето и пиенето на алкохол са се отразявали зле на здравето му. Започна да вдига кръвно, все беше един червен, уморен, изчезна му ищахът за много неща. Последно даже казваше, че и пиенето не го радва така, както преди. не му било сладко.

И ние с жена ми използвахме този момент и започнахме да му даваме капките за лечение на алкохолизъм Алкофитал. Първо майка ми каза да сме му ги давали тайно, но после аз говорих с него, а и той беше наясно, че нещата с черния му дроб не са много добре. Минали са 5 месеца, откакто спря да взима капките, но за това време чувствително намали дните, в които пие, даже повече са дните, в които не пие.

Ако нещата се задържат такива, аз ще съм доволен. Ако се влошат – знам, че пак мога да разчитам ка капките Алкофитал.

Ангел Борисов

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар