Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола

Непоносимост към алкохола причиняват капките Алкофитал – нещо, от което много хора, които имат алкохолна зависимост имат нужда

непоносимост към алкохола

Непоносимост към алкохола означава да не ти е вкусна водката или ракията. Или каквото там всеки от вас пие. Аз взимам капките Алкофитал вече четвърти месец. И искам да кажа, че съм благодарен на това как действат тези капки. Защото за мен е много важно да мога да не пия. Не искам вече да съм зависим от алкохола и искам да го отказвам.

Аз се казвам Калоян и съм на 37 години. Ерген съм. Това означава, че през всичките години, всичките приятелки, дето съм ги имал, са се махнали от мен заради алкохола. Аз го знам това и без да ми го казват. Иначе, имам работа, имам пари, имам апартамент. И желание за семейство има, ама коя ще се хване с такъв, като мен? Нали ги гледам моите приятели, дето пиехме заедно – повечето са разведени. Моето време минава. Аз няма за кога да се женя и да се развеждам. А и от алкохола кой знае каква файда няма. Само главоболия – и в прекия, и в преносния смисъл. Затова спирам да пия. Намирам си една жена, създаваме си семейство и живея като всички други хора. Не вярвам да е толкова трудно, нито да е толкова страшно. Все пак един ден веселбата свършва, рано или късно. и тогава идват сериозните и сигурни неща.

Калоян Василев от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар