Не бях аз, когато бях пиян

Когато бях пиян аз не бях себе си и не можех да се позная, а близките ми направо полудяваха от неадекватните ми изпълнения

trezven
Като се напиех казах глупави неща, смущавах хората, писал съм и тъпи съобщения, и снимки съм пращал, и статуси във фейсбук съм пускал… Постарах се да създам много компромати. Да не говорим за това, че поставях себе си и семейството си няколко пъти в опасни ситуации, като съм карал няколко пъти леко пийнал.

По-лошото е, че здравето ми мина през Ада – буквално! Всичкото това повръщане, липса на сън, тютюнопушене, смъртоносен махмурлук, преяждане и излишни килограми… Лоша работа…

Освен това, всеки път като се събудех, се опитвах да премина през събитията от миналата вечер, и това че не мога да си спомня какво точно съм направил, или казал, направо ме влудяваше.

Бях изпълнен със съжаление, разкаяние и отвращение за всеки неудобен момент. Загубих самоуважение пак заради всеки неудобен момент. Всеки път, когато се заричах никога да не пия, се чувствах още по-зле, защото знаех, че няма да издържа дълго.

Отне ми много време, за да осъзная, че трудно ще контролирам приема на алкохол. Трябваше по някакъв начин да го намразя, за да спра да пия, да се отвратя от него… И точно това нещо направиха капките Алкофитал!

С.Арабаджиева

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар