Не бях алкохоличка, но имах проблеми с алкохола

Моето име Борислава и искам да споделя с вас проблемите, които имах с алкохола, макар да не бях алкохоличка

 

проблеми алкохол

Имах си страхотна работа. Бях помощник счетоводителка в една фирма и всичко беше наред. Един ден шефът ме извика и ми каза, че фирмата не върви на добре и че се налага да съкращава персонала. Почувствах се доста зле. Имам дете в първи клас, а сега не можех и закуска да му купя. Малко след това вече останах без работа. Аз съм разведена и от почти 5 години се справям с всичко абсолютно сама.

Като видях, че положението се затяга, аз започнах да си наливам по някое питие вечер преди сън . Постепенно започвах все по – рано да се застоявам на масата. Момчето ми не искаше да седи при мене. Апартамента заприлича на гробница, а синът ми отиде при баща си, защото баба му дойде и видя какво е положението. Имах чувството че съм загубила всичко.

Един ден бившият ми съпруг дойде в дома ми без детето. Попитах го защо е тук , а той каза, че иска да ми помогне, заради синът ни. Влезна, поговорихме, първоначално отричах, че имам проблеми с алкохола, но аз вътрешно знаех че греша. Той ми каза ми, че в в някакъв докторски вестник е прочел за капки Алковитал, които помагали в лечението на алкохолизма. Първоначално се засегнах, но той беше прав. Може да не бях алкохоличка, но имах проблеми с алкохола. Закупи ми капките и започнах лечението. Скоро имаше ефект. Страстта и желанието ми към чашката започнаха да изчезват. Почувствах се като нов човек, а момченцето ми отново искаше да си е при мене. Капките Алковитал помагат наистина.

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар