Не вярвах, че ще се измъкна толкова бързо

Възможно е да се освободиш от упойващата хватка на алкохола почти толкова бързо, колкото си попаднал в нея

И това го казвам колкото уверено, толкова и със задоволство. Аз знам, че жените имат много повече амбиция да поправят грешките си от мъжете, защото бях в копания, в която основно се пиеше и повечето бяха мъже с доста сериозни проблеми с алкохола.

Не вярвах, че ще се измъкна толкова бързо
Не вярвах, че ще се измъкна толкова бързо

На 37 години съм, разведена, без деца. Животът ми не беше кой знае колко лек, но съм благодарна за уроците, които научих. Казвам се Росица Генчева и съм от Стара Загора. Сега живея в София, защото тук работя.

С алкохола имах проблем преди около година. Започнах да пия по време на брака ми, който беше много труден. Бившият ми изневеряваше почти непрекъснато. Отворех ли си устата, биеше ме. Така и не успяхме да намерим общ език, нищо, че уж се обичахме в началото.

След като се разделихме се запознах с един Радо, който в началото уж беше нормален, но по-късно разбрах че не е по-добър от бившия ми. Той пиеше. Научи и мен да пия, а аз нали го обичах уж, правех всичко само и само да сме заедно. Така се почна. Не питайте как свърши.

Успях да се справя със зависимостта сравнително лесно. Истината е, че останах без пари. Ако не се бях взела в ръце или щях да пропадна още повече, или да изплувам.

Пробвах капките против алкохолизъм и съм убедена, че те в съчетание с овенския ми инат, бяха нещото което ме дръпна напред. Пари взех назаем, за да си ги поръчам, но не съжалявам, много бързо си ги върнах. Сега мисля да си поръчам и втора доза, за да мога да поддържам темпото, с което се възстановявам. Смених града, смених хората, започнах отначало. И всичко това благодарение на капките против алкохолизъм.

Бъдете живи и здрави! Вярвайте в успеха и се обичайте.

Росица Генчева от Стара Загора

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар