Не е сериозно твърдението, че няма отказване от пиенето!

Или по-скоро онзи, който го твърди, не се е захванал сериозно да го отказва

Спиртните напитки не са лекарство при стрес
Спиртните напитки не са лекарство при стрес

И аз бях от онези хора, които започваха всичко на 1-во число или в понеделник. Така започвах поне няколко години. Все си виках „от утре“ и това утре никога не идваше. Обаче любовта прави чудеса с хората. Не може да си представите даже!

Заради една жена аз бях готов да направя всичко, а отказването от алкохола ми се струваше най-лесното нещо или онова, което ря най-малко заслужава. Опитвах се сам да спра да пия, но не ми се получи и за да няма повече отлагане, поразрових се в интернет, изчетох доста информация, намерих и вашия сайт, и тук много четох. Сега, след като си поръчах капките „Алковитал“, успешно се боря с вредния навик и го побеждавам на всички фронтове.

Капките ми харесаха и ги одобрих най-вече защото са на билкова основа. Освен това, за разлика от повечето продукти, те не лекуват махмурлук или последиците от многото пиене, а предизвикват една ненавист към алкохола. Честно ви казвам, след третата опаковка, аз наистина започнах да ненавиждам пиенето. И за какво да го обичам, като от него ми ставаше гадно. Направо ми се повдигаше. И това е ефекта от капките за лечение на алкохолизъм. Алковитал е моят спасителен пояс и аз вече съм напълно сигурен, че ще доплувам до брега, където ме чака моето момиче. В крайна сметка, на 45 години човек не винаги може да разчита, че ще срещне любовта и ще е срамота ако се откажа от нея. Стискайте палци да успея, че съм почти на финала!

Христов от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар