Не е срамно да помолиш за помощ, срамно е да я откажеш!

Аз помолих за помощ и я получих от най-неочакваното място

pomosht
Дългогодишен алкохолик съм, няма какво да го крия. Няма смисъл и да отричам, че имам проблеми с алкохола, както и че имам проблеми и с близките ми, с жена ми, с децата – с всички, за които се сетите. Така беше преди две години. Проблеми, проблеми… Нищо хубаво не ми се случваше, нищо хубаво не можех и да постигна – пълно отчаяние и абсолютна развалина бях.

И точно когато мислех, че вече нито има какво да губя, нито има за какво да съжалявам, аз получих най-добрия съвет. Помолих за помощ, и тази помощ ми бе дадена от най-малко очаквания човек.

Моят племенник, който учи медицина, ми каза за капките Алкофитал. Тези капки ми подействаха много добре, и аз за първи път от много време имах за какво да се хвана, на кого да се опра и да започна да се справям с този мой алкохолен проблем.

Искам да ви кажа две неща – аз тепърва има да се оправям с алкохола, да се справям с този проблем и да го решавам. Но, аз помолих за помощ и тя ми бе дадена от едно дете, което нито ме укори за нещо, нито ме обиди, нито каза две думи на въпреки. Просто ми помогна и това е. Не е важно само да помолиш за помощ. Важно е и кой ще помолиш за помощ. Ето това разбрах аз от този живот.

Емануил Сандов от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар